OLTÁSI HÍRADÓ

2022-ben is folytatódik az ORSZÁGOS COVID ELLENI OLTÁSI AKCIÓ! Oltási akciós napok és hétvégék lesznek kijelölve  a kórházi oltópontokon!

Kérem figyeljék a napi híradásokat, ott tudnak tájékozódni a pontos akciós időpontokról! 

Ezen az akciós napokon időpontfoglalás és előzetes regisztráció nélkül is fel lehet venni akár az első - akár a második, vagy a harmadik körös oltásokat is!

Akik már előzetesen regisztráltak a www.eeszt.gov.hu oldalon azok, javaslom, hogy foglaljanak időpontot.

Akik még nem regisztráltak, és nem foglaltak időpontot, azok az akciós napokon  érkezési sorrendben fognak oltáshoz jutni az oltóponton!

Mivel meredeken emelkedik a megbetegedések száma, és a koronavírus DELTA-Variánsa lényegesen fertőzőbb, mint a korábbi variánsok, kérem, hogy aki még egyáltalán nem kapott vakcinát, feltétlenül oltassa be magát!

 

Az influenza elleni védőoltásokról

 

Már felírható és a patikákban térítés ellenében kiváltható a 4 komponensű influenza elleni oltóanyag, melyben a WHO ajánlásának megfelelően 4 vírustörzs található.

A rendelőmben a veszélyeztetettek számára ingyenesen elérhető a 3 komponensű hazai oltóanyag!

A most kezdődő 2021/2022-es influenza szezonban a koronavírus járványra tekintettel minden eddiginél fontosabb, hogy védve legyünk az influenzavírusok okozta fertőzéssel szemben is, a védekezés leghatásosabb módja a védőoltás felvétele.

Covid19 vakcina.JPG
flu-vaccine-600.jpg

Tüdőgyulladás elleni védőoltás

  • Tegyen róla védőoltással, hogy a tüdőgyulladás ne érje váratlanul a Covid-19 Pandemia alatt sem!

kérdőív.jpg